Επιμορφωτικά Νέα Σχ.Ετος 2015-2016

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ 

  

 

Επιμορφωτικά Νέα Σχ.Ετος 2014-2015

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ/νση ΔΕ Γ΄ Αθήνας πραγματοποίησε την Τετάρτη 21-1-2015 ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω, σε θέματα ειδικής αγωγής, που αφορούν σε παιδιά με αναπηρίες, με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με σύνθετες γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δυσκολίες ή παραβατική συμπεριφορά, λόγω κακοποίησης ή παραμέλησης.

Την ημερίδα προλόγισε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Ζαφειρακίδης Γ., ο οποίος ευχαρίστησε τις εισηγήτριες για την ενημέρωση τους, τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τις κ. Σωτηροπούλου Χ. και Βαρβαρήγου Ε. για τη διοργάνωση της ημερίδας.

Ομιλήτριες ήταν η κ. Ατταλιώτου Κ., Σχολική Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής, η κ. Κατσούλη Π., Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Γ΄ Αθήνας και η κ. Μαστοράκη Ε., Κοινωνική Λειτουργός και Σύμβουλος Επαγγ. Προσανατολισμού.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρέστησαν Σχολικοί Σύμβουλοι και πλήθος Διευθυντών και Εκπαιδευτικών των σχολείων της Διεύθυνσης.