Επιμορφωτικά Νέα Σχ.Ετος 2017-2018

3η Ημερίδα Βιολογίας  7/3/2018

Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα

Αφίσα

Εισηγήσεις

..............................................................................................................................................

Η παιδαγωγική αξιοποίηση της Τέχνης στη διδασκαλία  --  Μαθητικό Συνέδριο (17/10/2017)

Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα

Video 1ο Μέρος

Video 2ο Μέρος

 

 

 

Επιμορφωτικά Νέα Σχ.Ετος 2016-2017

 

 

Επιμορφωτικά Νέα Σχ.Ετος 2015-2016

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ 

  

 

Επιμορφωτικά Νέα Σχ.Ετος 2014-2015

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ/νση ΔΕ Γ΄ Αθήνας πραγματοποίησε την Τετάρτη 21-1-2015 ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω, σε θέματα ειδικής αγωγής, που αφορούν σε παιδιά με αναπηρίες, με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με σύνθετες γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δυσκολίες ή παραβατική συμπεριφορά, λόγω κακοποίησης ή παραμέλησης.

Την ημερίδα προλόγισε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Ζαφειρακίδης Γ., ο οποίος ευχαρίστησε τις εισηγήτριες για την ενημέρωση τους, τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τις κ. Σωτηροπούλου Χ. και Βαρβαρήγου Ε. για τη διοργάνωση της ημερίδας.

Ομιλήτριες ήταν η κ. Ατταλιώτου Κ., Σχολική Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής, η κ. Κατσούλη Π., Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Γ΄ Αθήνας και η κ. Μαστοράκη Ε., Κοινωνική Λειτουργός και Σύμβουλος Επαγγ. Προσανατολισμού.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρέστησαν Σχολικοί Σύμβουλοι και πλήθος Διευθυντών και Εκπαιδευτικών των σχολείων της Διεύθυνσης.


Είμαστε Αρκαδίας 22 στο Περιστέρι Τ.Κ. 12132, πολύ κοντά στο Μετρό και στην λεωφόρο Κηφισού κόμβος (Περιστέρι Νότια).

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με το μετρό (κόκκινη γραμμή),  Σταθμός Άγιος Αντώνιος έξοδος "Πλατεία Αγίου Αντωνίου" από την οποία απέχουμε 500 μέτρα.